PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les motocicletes centraran la nova campanya de trànsit de la Policia

L’acció tindrà en compte l’aspecte tècnic i vigilarà les possibles infraccions

Per El Periòdic

Unes motocicletes a la via pública.
Unes motocicletes a la via pública. | Arxiu ANA

El Cos de Policia iniciarà, el pròxim dilluns 16 d’agost, i fins al dia 29 del mateix mes, una nova campanya de circulació adreçada als conductors de motocicletes, ciclomotors i vehicles anàlegs. Amb la finalitat de millorar la seguretat viària general, seguint les línies marcades en el pla d’actuació del Departament de Policia, es durà a terme una campanya de controls preventius enfocada, d’una banda, a la verificació tècnica i administrativa de vehicles tipus motocicletes. En aquest sentit, es realitzaran controls específics en vies urbanes i interurbanes en els quals es pretén constatar deficiències com pot ser que un vehicle no estigui degudament matriculat, que circuli sense la llum d’encreuament o que el conductor no dugui el casc de protecció o el porti mal cordat, entre d’altres.

D’altra banda, amb la campanya també es pretén detectar imprudències o infraccions dels seus conductors, en aplicació de la Llei de la Circulació, com pot ser la conducció temerària, els excessos de velocitat, o no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència.

En definitiva, el cos d’ordre va apuntar que la finalitat de l’acció és incidir en què aquests vehicles circulin per les vies públiques en bones condicions i desenvolupant una bona conducció, per intentar reduir el nombre d’accidents amb implicació directa d’aquests vehicles.

PUBLICITAT
PUBLICITAT