El CV Andorra venç l'Eivissa 3-1 esperonat pel seu públic

R. M. S.

20110115195244438
Salvador fa una rematada durant el matx d'ahiir als Serradells Foto: TONY LARA

El CV Andorra va aconseguir ahir una important victòria per 3-1 als Serradells contra el Pacha Eivissa i davant d'una sorollosa afició que va esperonar el seu equip quan més ho necessitava. Els andorrans van lluitar contra la qualitat del rival, contra els àrbitres i contra els seus propis fantasmes, que els hi van fer caure en alguns moments del partit en la xarxa provocada pels rivals.

La tensió va arribar a cotes tan altes que fins i tot Geni Da Silva, quan el marcador mostrava 1-0 a sets i 4-8 per als balears en el segon set, va marxar del pavelló tot emprenyat per les decisions arbitrals. El jugador fins i tot va agafar la seva fitxa de la taula i va dir que anava a casa, gesticulant, però al cap d'una estona la conversa en el camí dels vestidors amb el seu tècnic, Lluís Hillaire, el va fer tornar a la pista.

Però això va ser ja en el tercer set. En el primer, l'Andorra es va imposar per un ajustat 25-21 que deixava clares les intencions dels visitants. El primer parcial va començar amb l'Eivissa posant-se 4-8 però també amb la posterior remuntada local fins el 11-9. El marcador va oscil·lar tot l'estona fins el 25-21. En el segon set, però, tot es va capgirar per pilotes que, segons els locals, estaven mal assenyalades pels àrbitres, amb sengles grogues a Da Silva i José Garcia que van alterar els ànims. Des d'aquí, l'Eivissa es va anotar el set per 16-25. El tercer set va ser andorrà gràcies en gran part a que el públic va començar a despertar en massa. Així, el 25-19 amb què es tancava el 2-1 posava la victòria més prop, però encara quedava un altre set en què la intensitat de la graderia va dur el seu equip a vèncer per 25-15 i un definitiu 25-15 que fa sumar al CV Andorra més punts a la classificació.