PUBLICITAT

El diumenge també reserva un atractiu per al Poliesportiu

  • La Primera Divisió de futbol torna després del Nadal amb la penúltima jornada de la fase regular
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pivot del River, Andreu Matalí Foto: TONY LARA

Avui tampoc no és un dia per romandre al sofà. El cap de setmana ens ha regalat un bon sortit d'esdeveniments al país que continuen avui amb el River i la Primera Divisió de futbol, que es repren amb el Lusitans com a sorprenent líder.

La visita del LAN Mobel ISB al poliesportiu d'Andorra (17.00 hores) podria interpretar-se com un partit de tràmit per al River si ens basem en la classificació: desè amb sis victòries i nou derrotes pel colideratge de l'equip de Peñarroya amb dotze i tres.

Però la realitat és una altra; l'equip basc no és d'aquells de fiar, ja que està immers en una fantàstica ratxa de cinc triomfs en els set darrers partits que ara mateix el fa estar en una dinàmica positiva i segons el tècnic del River «no tenen res a perdre aquí». Tot el contrari del quadre andorrà, que diguem que està mig obligat a guanyar. «Estem contents pel final del 2010 i per l'inici del 2011 però ara toca un altre partit i si no te l'agafes amb la concentració adequada pots trobar-te amb una de les moltes sorpreses que s'han produït en les darreres jornades»,va alertar Peñarroya. Rob Johnson, que ha estat malalt aquesta setmana, ja està a punt per tornar a jugar.

Feina complicada la que li toca al VPC aquest cap de setmana. Després de vèncer amb comoditat el Tarascó en el primer partit de l'any nou ara toca visitar un camp dels més difícils, el de la Saudrune, quart classificat que a casa ho ha guanyat tot (els cinc partits) i que posarà a prova el lideratge de l'equip de Michael Broad.

La Federació Andorrana de Muntanyisme ha dut fins a setze corredors a la Cronoespot, una cursa vertical puntuable per al campionat d'Espanya que es disputa avui. De sèniors hi hauran els germans Albós, Vilana, Vila, Pelegrina, Fernández, Jesús, Albós, Dodo, Ruíz i Cerro.

Feia molts anys que un dels tapats de Primera arribés al descans nadalenc com a líder. És el cas del Lusitans, que inicia l'any contra l'Escale Santa Coloma en l'últim partit a Aixovall (18.00 hores). A les 16.00h Construccions Modernes-Encamp, a les 12.00h. el Gestions JR Principat-Matecosa i també al migdia, Bar la Fira d'Andorra-Pidasa a Alàs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT