PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ibon Navarro, «il·lusionat» amb la nova temporada que comença

L’entrenador espera amb esperança el retorn de Diagne després de dos anys lesionat

Per Alba Llacuna

Els jugadors del MoraBanc fent una pinya abans de la sessió.
Els jugadors del MoraBanc fent una pinya abans de la sessió. | BCA

Després de les pertinents revisions mèdiques, el MoraBanc va realitzar el primer entrenament amb gairebé la totalitat de la plantilla. L’entrenador, Ibon Navaro, es va mostrar «il·lusionat» per la nova temporada que està a punt de començar i va assegurar que «tenim l’equip que volem».

A l’entrenament ja es van poder veure totes les cares noves d’aquesta temporada: Miller-Mc Intyre, Crawford, Morgan , Nakic i Noua, estaven presents, igual que l’olímpic David Jelínek. De fet, només hi faltaven Guille Colom i David Eudal que es troben amb la selecció a l’europeu per a Petits Estats que es disputa a Irlanda.

Qui sí que s’ha vist a la pista realitzant la pretemporada al mateix ritme que els seus companys és Moussa Diagne. «Les dues darreres temporades l’equip s’ha fet al voltant de Moussa i tenim confiança en què estarà i la seva presència amb salut és molt bona per nosaltres», va assegurar Navarro que confia que estigui disponible el més aviat millor.

Respecte als objectius de la temporada, l’entrenador va ser més caut: «Els objectius de jugar els play-off i arribar el més lluny possible a l’EuroCup segueix sent el nostre objectiu, però també ho és d’altres equips i ens toca treballar perquè les diferències seran molt petites», va indicar. Uns objectius en què el públic i, sobretot, el de la Bombonera, juga un paper important. En aquest sentit, Navarro es va mostrar esperançat que els aficionats puguin tornar a les pistes. L’evolució de la pandèmia ho marcarà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT