Golejada del Cevalls per 8-2 per allunyar el Cambrils de dalt

L'Andorra HC Cevalls va aconseguir el divendres a la nit una golejada al pavelló Comunal per 8-2 que serveix per allunyar el seu rival, el Cambrils, de la lluita per les posicions de la zona alta.. A més l'equip que dirigeix José Luís Alessi manté la pugna amb els únics equips que té per sobre en la classificació, el Castellet i el Vendrell B, segon i primer a dos i tres punts, respectivament.

El conjunt andorrà va ser el clar dominador del partit, va dur la iniciativa d'inici i va poder marxar al descans amb el camí del triomf ben marcat: 4-0. Àlex Martín, Iñaki i Alexis Carreño per partida doble van ser els autors dels gols.

En la segona part el conjunt tricolor no va voler especular i ràpidament van marcar Àlex Martín i Iñaki per deixar el matx vist per sentència. El Cambrils va marcar dos gols per fer pujar el 6-2 i en els darrers minuts els joves Edu Rocha i Alfred Villagrasa van completar la golejada.