Cardelús participa en la penúltima prova de la Copa del Món de motos elèctriques

El pilot andorrà porta set punts acumulats en les quatre curses de la categoria

El pilot andorrà Xavier Cardelús.
El pilot andorrà Xavier Cardelús. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana la cursa de la Copa del Món FIM  en la categoria de MotoE que forma part del Gran Premi d’Àustria de MotoGP i és la penúltima cita de la temporada del Campionat de les motos elèctriques.

El pilot de l’equip Avintia Esponsorama Racing afronta aquesta cursa amb set punts acumulats a les quatre curses disputades fins ara. Va puntuar a Assen i Le Mans i a Jerez i Catalunya no va poder acabar les curses a causa de les caigudes. En aquest sentit, Cardelús va assegurar que «tinc moltes ganes de tornar a pujar a l’Enèrgica de MotoE perquè sé que puc aconseguir un bon resultat en aquesta categoria tot i que fins ara se m’està resistint a causa de diferents incidents i circumstàncies».

La categoria de MotoE visita el circuit austríac per segona vegada després d’haver-ho fet per primer cop la temporada 2019 quan Cardelús encara no disputava aquesta copa del món. En aquella temporada sí que va disputar el Gran Premi d’Àustria, però a la categoria de Moto2. «A l’Europeu de Moto2 les coses estan funcionant força bé i això m’ha reforçat molt des del punt de vista anímic. Espero que aquest impuls es vegi també reflectit a la categoria de les motos elèctriques i concretament a la cursa d’aquest cap de setmana en un circuit que combina les zones molt ràpides amb les tècniques. No hi he corregut mai amb la MotoE, però sí que ho vaig fer amb la Moto2. Es tracta d’un traçat força exigent», va indicar el pilot andorrà.

Les dues sessions d’entrenaments lliures estan programades per divendres a partir de les 11.50  hores i les 16.50 hores. Dissabte, a partir de les 8.15 hores es farà la tercera sessió i la E-Pole començarà a les 16.10 hores. La cursa es disputarà, com és habitual, diumenge a partir de les 15.30 hores.