PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra continua la preparació amb tres amistosos

Sarabia, satisfet amb el treball de l’equip que «va pel bon camí»

Per El Periòdic

Una imatge del darrer partit de l’FC Andorra contra l’Espanyol B.
Una imatge del darrer partit de l’FC Andorra contra l’Espanyol B. | FC Andorra

L’inici de la temporada està cada vegada més a prop i l’exigència cada vegada és més gran. Després de les victòries sobre l’Hospitalet per 0 a 2 i contra l’Espanyol B –1 a 4–, l’FC Andorra encara la nova setmana de preparació amb tres partits planificats. El primer serà avui contra el Costa Brava –antic Llagostera– a les 20.00 hores a Palamós; el segon, demà contra  l’Al-Rayyan, de Qatar, a Palafrugell a les 19.30 hores. Tancarà la setmana amb l’únic partit de pretemporada a casa. En aquest cas diumenge 15 a les 11.00 hores contra l’Atlètic Club Escaldes.

Fins ara, l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, s’ha mostrat satisfet per com va la pretemporada i va confirmar ahir que «es va pel bon treball». En els pròxims dies, segons va indicar el mateix Sarabia, se centraran a corregir els errors i polir diferents aspectes que els permetin «ser l’equip que volem».

D’altra banda, l’entitat va engegar ahir la campanya de captació de socis per a la temporada 2021-2022. Sota el lema Junts cap al cim: fes-te abonat, el club pretén recuperar socis després del descens per la Covid-19, passant dels 550 la temporada 2019-2020 al centenar de la campanya anterior. El club manté els preus; així, l’aficionat que es faci soci haurà de pagar 80 euros, 60 en cas de ser juvenil o major de 65 anys. Per contra, si es renova, el preu serà de 64 euros i 49 per als juvenils i sèniors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT