Esteve queda en quarta posició a la pujada a Lysebotn

Els andorrans aprofiten el terreny per entrenar la modalitat de roller-ski

L’expedició andorrana en un moment d’entrenament a Noruega.
L’expedició andorrana en un moment d’entrenament a Noruega. | FAE

L’expedició d’esquí de fons ha posat punt final a la seva estada a Sadnes, Noruega, amb una valoració positiva. A banda dels entrenaments, els andorrans van participar en tres proves on destaca la quarta posició d’Irineu Esteve a la pujada a Lyseboth amb un temps de 29’42’’, a 46 segons del guanyador, Gaute Kvale, que va parar el cronòmetre a 28’56’’. En la mateixa prova Imanol Rojo va finalitzar en 14a posició –amb 32’06’’– i Carola Vila, en categoria femenina, va ser 22a, a 7’55’’ de la guanyadora, Therese Johaug.

Pel que fa al circuit de roller-skis de Sadnes, tant Esteve com Vila van superar la ronda prèvia, on es classificaven el 32 millors corredors. Ja a la cursa, Vila va finalitzar en 25a posició, mentre que Esteve va ser 21è i Rojo 24è.

En la darrera competició on van prendre part els esquiadors andorrans va ser els 190km per equips. Amb Rojo, Esteve i vila, els andorrans van finalitzar en 11a posició dels 16 equips que participàvem tenint en compte que no és una prova habitual en ells.
Des del cos tècnic es van mostrar satisfets amb Joan Erola al capdavant, ja que «s’ha completa la planificació prevista, amb tirades molt llargues de roller-ski que a Andorra no podem fer».