PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc vestirà una samarreta 100% Andorra la pròxima temporada

Els jugadors es mostren ambiciosos i es volen classificar per la Copa del Rei i els ‘play-off’ pel títol de lliga

Per Alba Llacuna

Els jugadors Sergi Garcia i Oriol Paulí van ser els encarregats de presentar l’equipació per a la temporada 2021-2022.
Els jugadors Sergi Garcia i Oriol Paulí van ser els encarregats de presentar l’equipació per a la temporada 2021-2022. | A. LL.

Muntanyes, llacs, arbres, tots els elements que simbolitzen la naturalesa del Principat estaran representats en l’equipació de la temporada 2021-2022 del MoraBanc i que l’entitat va presentar ahir. «Hummer ha fet el disseny que teníem al cap fa temps. La idea era lluir una equipació que sigui el nostre país, sentir que portem el país amb nosaltres quan juguem els partits», va indicar el cap de Màrqueting i Comunicació del club, Gabriel Fernàndez.

L’aler Oriol Paulí i el base Sergi Garcia van ser els encarregats de lluir-les per primera vegada. La primera serà blava amb diferents tonalitats que reflecteixen perfectament el dibuix, mentre que la segona, serà groga que, juntament amb els detalls vermell i blau, la converteixen en la samarreta tricolor. Les novetats referents a la indumentària, segons va avançar Fernàndez, no s’acaben aquí, ja que hi ha prevista una tercera equipació que serà «temàtica», però que va quedar en una incògnita fins a la seva presentació, que serà més endavant, deixant a tothom amb les ganes de saber-ne més.

De cara a la pròxima temporada, des de l’entitat s’estan duent a terme totes les gestions necessàries per al retorn del públic a la Bombonera. En aquest sentit, el cap de comunicació va explicar que «estem treballant amb el Govern» per establir el protocol i el nombre d’assistents que estaran permesos en cada partit. L’ACB, fa uns dies, va fixar aquesta xifra en un 30%, però la idea, segons van exposar des del club, és poder establir «un percentatge superior», sempre que l’estat de la pandèmia ho permeti. Una situació que està en constant moviment i que, a un mes vista per a l’inici de la competició, es fa difícil preveure.

Precisament, tant Paulí com Garcia, van voler incidir en la importància de tornar a tenir el públic al seu costat. «Hi ha partits que, si tens l’afició al camp, els guanyes només per la pressió que posa als rivals», va assenyalar l’aler; al seu temps, el base mallorquí va assegurar que «si podem tenir els nostres aficionats al costat durant tota la temporada, serà un gran any». En la mateixa línia es va expressar Fernández que es va resignar que, com a mínim, la pandèmia tindrà incidència en l’inici de la temporada: «Sembla evident que no podrem tenir el camp ple; ara mateix això ho mantenim com un somni», va lamentar.

Els dos jugadors tricolor no van defugir en el moment de posar-se reptes per a la nova temporada. En aquest sentit, Paulí va afirmar que «l’objectiu és molt clar: estar entre els vuit primers tant a la final de la primera volta com de la segona. Això vol dir classificar-se per a la Copa del Rei i els play-off per al títol de lliga. Amb l’equip que hem muntat tenim moltes opcions de fer-ho». Pel que fa a la competició europea, l’EuroCup, esperen poder fer una bona competició i arribar el més lluny possible, en una temporada en què presenta un nou format molt més exigent i que durarà de l’octubre a l’abril. «Tenim una plantilla molt llarga i això ens permetrà fer rotacions i estar més descansats», van indicar els dos jugadors, que esperen que aquest any, a diferència de la temporada passada, les lesions i la Covid respectin l’equip.

Els homes d’Ibon Navarro continuen preparant la temporada. De moment, a banda dels entrenaments, també tenen previst disputar cinc partits amistosos o sis, si arriba a la final de la lliga catalana. Entre ells, dos es disputaran al Principat. El primer serà el 26 d’agost davant l’FC Barcelona al Complex Esportiu d’Encamp i, el segon al Prat Gran d’Escaldes-Engordany, el 30, contra el Baxi Manresa. Fernàndez va confirmar que en aquests dos partits hi haurà públic. Tot i això, va ser cautelós i va recordar que són pavellons petits i que, per tant, el nombre de públic que hi podrà accedir també serà reduït.

Mentre no arriba l’emoció de la competició, per escalfar motors, l’afició ja pot començar a preparar-se per a la temporada. Les noves samarretes estan a la venda als grans magatzems del país, a la botiga on-line del club o a les seves oficines.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT