PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Love of Lesbian acomiada la festa major d’Andorra la Vella amb èxit

Totes les celebracions s’han desenvolupat sense incidències ni aglomeracions

Per El Periòdic

Un moment del concert de Love of Lesbian, ahir al parc Central.
Un moment del concert de Love of Lesbian, ahir al parc Central. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

Love of Lesbian, el grup de pop-rock indie català, va ser l’encarregat ahir al vespre de posar el punt final a la festa major d’Andorra la Vella. Més d’un miler de persones es van tornar a concentrar a l’aparcament del parc Central, el qual ja va registrar una notable entrada gràcies a l’actuació d’aquest dissabte de La Casa Azul. La formació catalana, integrada per Santi Balmes, Jordi Roig, Joan Ramon Planell, Oriol Bonet, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer, va ser el plat fort de la programació de la capital. Andorra la Vella va voler mantenir enguany la qualitat dels concerts malgrat les mesures a tenir en compte arran de la situació sanitària, un fet agraït pel públic que no va deixar de ballar i cantar en tot moment. Com ja va succeir en les altres dues actuacions (Carolina Durante divendres i La Casa Azul dissabte passat), es va obligar el públic a dur la mascareta i respectar les distàncies. De fet, personal de seguretat va vetllar en tots els concerts perquè fos així.

Amb l’actuació d’aquest dilluns, la qual va suposar una inversió propera als 88.500 euros, la capital va donar per finalitzada la festa major del 2021, una celebració que es va desenvolupar sense incidències ni aglomeracions gràcies a la distribució dels actes en diferents punts de la parròquia. Enguany, a més, Andorra la Vella ha recuperat la celebració d’actes tan tradicionals com les sardanes o el Ball del Contrapàs i dels gegants, ja que tots els veïns i veïnes que van voler prendre part es van haver d’inscriure prèviament presentant un certificat de vacunació o bé un test d’antígens o TMA negatiu.

La cònsol major, Conxita Marsol, va reconèixer en diferents ocasions que «no és la festa major que voldríem ni la que es mereixen els ciutadans, però almenys la podem fer». Així, aquest cap de setmana va assegurar que des del comú «estem molt contents i emocionats» i va agrair a la ciutadania «el seu civisme» per poder celebrar una festa «endreçada», segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT