PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arnau Graslaub punxa en la final de descens de l’europeu

El ‘rider’ del Principat marca el segon millor temps en el punt intermedi de la cursa

Per El Periòdic

El ‘rider’ andorrà Arnau Graslaub.
El ‘rider’ andorrà Arnau Graslaub. | Joan Miró

El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme Arnau Graslaub segueix amb la seva progressió d’aprenentatge i adquisició d’experiència en aquest primer any com a Junior. En aquest cas va participar, aquesta setmana, en els Campionats d’Europa de descens a Maribor, Eslovènia.

Dissabte, en les baixades classificatòries, Graslaub va fer una molt bona feina, ràpida i segura, a excepció d’un error a la primera part que el va fer perdre uns 10 segons que al final van marcar la seva posició. En aquest cas es va situar en el lloc 32 a 10 segons precisament del Top 15. Una baixada que el va fer agafar confiança de cara a la cursa.

En la prova, el rider andorrà va seguir demostrant la confiança en ell mateix que ja va mostrar en els entrenaments. El punt intermedi marcava un segon lloc excepcional i un temps per haver quedat en el Top 15 europeu. La mala sort, però, va caure sobre el jove rider que, primer, va punxar i, posteriorment, va caure a causa d’aquesta punxada. Un contratemps que el va fer perdre qualsevol opció de poder fer un bon temps i entrar dins del Top 15 europeu.

Tot i la punxada i la caiguda, les sensacions amb les quals va finalitzar la cursa Graslaub «són bones». De fet, el rider andorrà no haurà d’esperar gaire temps per poder refer-se d’aquesta mala sort, ja que aquesta setmana disputa la Copa del Món també a Maribor, en un circuit molt semblant al del campionat d’Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT