PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Unió de Bars lamenta que se’ls menysté sobre la manca de personal

Medina assegura que han estat sempre a disposició del Govern per col·laborar

Per Lídia López

Imatge d’arxiu d’uns clients en un bar al Pas de la Casa.
Imatge d’arxiu d’uns clients en un bar al Pas de la Casa. | Jordi Pujol

La Unió de Bars va emetre un comunicat ahir on asseguraven sentir-se deixats de banda pel Govern per no haver estat convocats a la reunió celebrada el dijous amb diferents representants del teixit econòmic per abordar la problemàtica de manca de personal al Principat. Al text, el grup manifestava «el nostre més profund malestar en ser novament oblidats pels nostres polítics», i insistien que «el Govern s’obstina a fer-nos transparents i convertir-nos en un sector condemnat a la desaparició, amb aquestes polítiques d’oblit i menyspreu».

«Lamentem el fet que hem estat a disposició per a tot, i ara, l’Executiu no ens té en compte i ni tan sols sabem perquè», va declarar el portaveu de l’entitat, Francesc Medina, que va reiterar que «trobem lleig que se’ns exclogui d’aquestes reunions sense cap motiu». En aquest sentit, Medina va confirmar que els establiments de bar del país també tenen dificultats per trobar treballadors, insistint que «l’hostaleria és un conjunt i aquesta mena de problemàtica ens afecta a tots igual», i que per aquest motiu «tenim el mateix dret que la resta a exposar la nostra opinió i punt de vista».En definitiva, el portaveu va reiterar que la queixa de l’entitat «no té res a veure amb qüestions polítiques, sinó que es tracta de la nostra feina i la nostra vida: hi som per treballar, tenir els locals oberts per rebre els clients, i tirar endavant els nostres negocis», i va sentenciar que «no hi som per criticar al Govern, per això ja hi ha l’oposició».

En qualsevol cas, la Unió de Bars es va mostrar disposada a passar pàgina i intervenir en la pròxima trobada, que està prevista que es desenvolupi de cara al mes de setembre, i reprendre així el contacte cordial i actiu que fa uns mesos van mantenir amb les institucions. «Seguim en la mateixa posició que quan ens vam oferir per treballar amb el Govern, tant per les coses bones com per les dolentes», va puntualitzar el portaveu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT