PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’esport, l’hípica i la música arriben al poble de l’Aldosa

La comissió de festes limita a 120 persones l’aforament als concerts

Per Laia Bautista

Imatge d’arxiu del poble de l’Aldosa.
Imatge d’arxiu del poble de l’Aldosa. | Alex Lara

La festa major al poble de l’Aldosa de la Massana comença aquest cap de setmana. Enguany les activitats es faran totes demà, menys la missa que tindrà lloc el diumenge a les 12.30 hores a l’església Sant Ermengol de l’Aldosa.

L’arribada de la flama olímpica a la plaça Francesc Areny Parramon i la posterior traca donaran inici al començament de la festa. Tot seguit, totes les persones que vulguin participar en la cursa podran inscriure’s a la mateixa plaça. El preu per l’esdeveniment esportiu serà de cinc euros per persona i inclourà una samarreta de regal. Segons va informar el comissionat, Albert Areny, la cursa constarà de quatre quilòmetres i tindrà un fort desnivell. El tret de sortida serà des de la plaça i baixarà pel camí de les Gravades que enllaçarà amb el camí de Santa Caterina fins a la farga Rossell de la Massana. D’aquí, pujarà pel camí particular de les Costes de Giberga que dona accés a les Planes de l’Aldosa i acabarà a la plaça des d’on haurà començat la cursa.

Areny va destacar que la novetat d’aquest any seran les passejades amb poni per l’Aldosa. L’activitat, destinada als més petits, començarà a les 15.00 hores i tindrà un cost de dos euros per trajecte. El comissionat va recalcar que la distància de seguretat que ofereix aquesta activitat va ser el motiu principal per a proposar-la com a novetat per als infants, ja que en comparació als inflables, les passejades amb ponis permetran complir correctament les mesures de desinfecció i de distanciament per la Covid-19.

A la tarda tindran lloc dos concerts de música a la plaça Francesc Areny Parramon, el primer a les 18.00 hores amb Punkers Love the 80’s i el segon a les 20.00 hores amb Discorock. Des de la comissió, van informar que als concerts s’oferiran tota mena de begudes enllaunades, des de refrescos fins a combinats d’alcohol. Finalment, la celebració de demà clourà amb focs artificials que es podran veure des de qualsevol zona del poble de l’Aldosa, així com des del centre de la parròquia de la Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT