PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jonathan Pérez serà el nou entrenador de l’Enfaf sènior

La pretemporada començarà a finals d’agost i el primer partit de lliga serà el 2 octubre

Per Alba Llacuna

Un instant de la presentació de Jonathan Pérez.
Un instant de la presentació de Jonathan Pérez. | A. LL.

La Federació Andorrana de Futbol  (FAF) va presentar ahir Jonathan Pérez com a nou entrenador de l’Enfaf sènior de futbol sala. El director tècnic de l’entitat, Eloy Casals, va assegurar que «pensem que és la persona idònia per començar aquest nou projecte. Coneix molt bé gran part dels jugadors i ha acabat el curs d’entrenador aquest estiu. Es tracta d’un entrenador jove amb una gran experiència a l’elit com a jugador que coneix com pocs el futbol sala andorrà». Cal recordar que el nou entrenador es va formar al CE Sant Julià i ha jugat diversos anys a la Divisió de Plata del futbol sala espanyol a les files de l’FC Andorra. 

Per la seva part, Pérez va agrair la confiança dipositada en ell i va afirmar que se sent capaç per afrontar «un repte il·lusionant com aquest de continuar fent créixer el futbol sala andorrà en qualitat i en quantitat». 

Casals va refermar l’aposta federativa pel futbol sala, i va recordar que amb la fusió amb el Sant Julià «passem a tenir equips en totes les categories de base».

Quant a la pretemporada, aquesta està prevista que arrenqui a finals del mes d’agost, mentre que el primer partit de lliga la Tercera Divisió del futbol sala espanyol està marcat en el calendari per al 2 d’octubre a la pista del Guixés Fibra FS Solsona. L’objectiu per aquesta temporada, tal com va recalcar, serà «la permanència», tot i que va recordar «som ambiciosos» i que treballaran per «donar el 100% en els entrenaments i els partits».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT