PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús participarà a la cursa de Moto2 de l’Aragó com a convidat

Aquest serà el 35è Gran Premi que disputa el pilot en la categoria, on va debutar el 2018

Per El Periòdic

El pilot andorrà Xavier Cardelús.
El pilot andorrà Xavier Cardelús. | Cardelús Racing Team

Xavier Cardelús disputarà el cap de setmana del 12 de Setembre el Gran Premi de l’Aragó de Moto2 com a pilot convidat. La Federació Internacional de Motociclisme ha aprovat la inscripció de l’andorrà per a la cita mundialista de Motorland que Cardelús ja va disputar la temporada passada substituint el lesionat Arón Canet a l’equip de Jorge Martínez Aspar.

«Si deixem a part els incidents i el principi complicat, la temporada de l’Europeu de Moto2 està sent força positiva ja que estic quart del Campionat i sempre entre els millors», va indicar el pilot andorrà. A més va fer una valoració positiva per poder-hi participar: «Estic molt content de tornar  disputar un Gran Premi i lluitar contra els millor pilots del món. Crec que des del punt de vista de pilotatge, he madurat força, com ho demostren els resultats i això serà important a l’hora de plantejar aquesta tornada al Campionat del Món».

En aquestes setmanes que queden per a la cita de Motorland, Cardelús té feina a fer per endavant. Primer en adaptar-se a la moto que haurà de pilotar, ja que «a l’Europeu encara competim amb els motors Honda de 600cc. i al mundial es corre amb els Triumph de 765cc». Una preparació i adaptació enfocada a donar la millor imatge possible. «Des del punt de vista de les expectatives, tinc molt clar que la prioritat és, sobretot, ser competitius. A partir d’aquí, el resultat, o la posició, són relatius perquè el que compta és poder estar a l’alçada de la cursa i els rivals», va assegurar Cardelús.

Aquest serà el 35è Gran Premi que disputa el pilot andorrà a la categoria de Moto2 on va debutar la temporada 2018 disputant 13 Grans Premis com a wild-card.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT