PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc iniciarà la lliga a Sevilla i el Madrid serà el primer rival a casa

Els partits contra el vigent campió de la competició, l’FC Barcelona, seran els 28 de desembre i el 3 d’abril

Per Alba Llacuna

Malik Dime en una imatge d’arxiu de la temporada passada.
Malik Dime en una imatge d’arxiu de la temporada passada. | ACB Photo / Albert Martín

L’arrencada de la lliga Endesa està cada vegada més a prop. De fet queda un mes mal comptat perquè el MoraBanc alci el teló de la temporada 2021-2022 i ahir es va fer públic el calendari de la competició domèstica. El primer partit serà el 18 de setembre, a les 20.45 hores, a la pista del Betis.

Si un inici com a visitant sempre és complicat, rebre al Reial Madrid en el primer partit com a local encara fa més gran la gesta de fer una bona arrancada de temporada. La Bombonera tornarà a obrir les portes el 24 de setembre a les 21.30 amb un dels millors partits possibles de la Lliga Endesa.

De fet, no serà un primer tram de competició fàcil, ja que en els sis primers enfrontaments, el MoraBanc disputarà quatre com a visitants i dos com a local. El segon rival a casa tampoc serà senzill, el Gran Canària que, com va assegurar el director esportiu de l’entitat, Francesc Solana, «és un dels equips que aquest any millor plantilla té».

El Palau Blaugrana serà l’escenari, el 28 de desembre a les 21.30 hores, del partit entre els tricolor i l’actual campió de la Lliga Endesa, l’FC Barcelona. A la Bombonera es veuran les cares el diumenge 3 d’abril a les 17.00 hores.

Respecte als altres dos equips catalans de la competició, els duels contra el Joventut de Badalona seran el 16 d’octubre a les 18.00 hores a casa dels verdinegres, mentre que el 5 de febrer, a les 20.45, els d’Ibon Navarro ho faran com a locals. Pel que fa als partits contra el Baxi Manresa, el primer serà al Principat el 2 de gener a les 12.30 hores, mentre que el 26 de març a les 20.45 hores es disputarà a la capital del Bages.

Més que el calendari, Solana espera que aquest any «puguem tornar a gaudir amb la nostra gent al pavelló» i és que l’any passat pràcticament les grades van estar desertes i l’ambient fred.

Una vegada conegut el calendari, ara toca començar la preparació. Està previst que els jugadors tricolors comencin la pretemporada el dimecres de la setmana vinent, prèvia superació de les revisions mèdiques –que comencen avui–. Ho farà amb tots els jugadors, amb excepció de Jelinek que ho farà més tard, ja que ha estat disputant els Jocs Olímpics amb la seva selecció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT