PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Petit incendi a un habitatge de l’avinguda Carlemany

Petit incendi a un habitatge de l’avinguda Carlemany

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu dels Bombers.
Imatge d’arxiu dels Bombers. | Maricel Blanch

El Cos de Bombers va rebre ahir a les 11.16 hores una trucada sobre la sortida de fum per la finestra del tercer pis d’un habitatge de l’apartament de Les Closes a l’avinguda Carlemany. Al lloc dels fets es van desplaçar tres vehicles del Cos de Bombers i dos del Cos de Policia.

Un cop a dins l’immoble, els Bombers van trobar que només hi havia un petit incendi que van poder extingir ràpidament. Tot i que la quantitat de fum que es va acumular a dins de l’apartament i que va servir com alerta per als ciutadans que passaven en aquell moment, no va estendre’s a cap zona interior de l’edifici. Per aquest motiu, van decidir que no era necessari desallotjar a cap persona de l’edifici.

El Cos de Bombers va afirmar que l’incendi només va provocar alguns danys materials a l’immoble i que, al moment de l’arribada dels Bombers, no hi havia cap persona a dins del pis. Finalment, tot va quedar en un petit ensurt que durant les primeres hores del matí va deixar expectant a tots els turistes que passejaven per l’avinguda Carlemany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT