PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp acull una dotzena d’estades esportives

Actualment hi ha el Chartres Metropole, però també hi aniran diferents seccions del Barça

Per El Periòdic

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, amb els membres de l’equip Chartres Metropole.
La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, amb els membres de l’equip Chartres Metropole. | Comú d\'Encamp

Encamp dona el tret de sortida a les pretemporades esportives a les instal·lacions comunals d’Encamp i del Pas de la Casa amb una dotzena d’estades professionals que es desenvoluparan entre els mesos d’agost i setembre. Aquesta llista es complementa amb campus i estades no professionals, i podria acabar d’ampliar-se amb altres equips professionals que encara no han decidit el desplaçament. La cònsol major, Laura Mas, va visitar ahir el primer dels equips que enceten la temporada, el Chartres Metropole, primer equip de la Liqui Moly starligue francesa d’handbol que, en col·laboració amb la Federació Andorrana d’Handbol, està realitzant la pretemporada al Pas de la Casa. El director executiu del club, Philippe Besson, va fer entrega d’una samarreta personalitzada al comú durant la recepció i va agrair, tant a la corporació com a la federació, les facilitats i l’entorn «immillorable» per poder realitzar aquest stage esportiu.

Durant el seu parlament, Mas va apuntar que «encetem una nova temporada d’entrenaments professionals, una aposta decidida per posicionar Encamp i el Pas de la Casa com una nova referència en entrenaments d’alçada i destinació de turisme esportiu, com a mesura de dinamització econòmica».

L’entrenador del Chartres Métropole, Toni Gerona, va manifestar que «és un plaer estar a Encamp i al Pas de la Casa per preparar la temporada, ja que ens dona la possibilitat de treballar en molt bones condicions, i esperem que sigui la primera de moltes col·laboracions».

Entre les 12 estades esportives professionals confirmades per aquest agost i setembre, destaquen les quatre seccions de l’FC Barcelona: l’hoquei patins, que arriba aquest diumenge; el futbol sala, a partir del dia 15; l’handbol, a partir del dia 20, i el bàsquet, que arribarà el proper 24 d’agost.

D’altra banda, el MoraBanc serà també un dels equips que realitzaran part de l’estada de pretemporada al Pas de la Casa a finals d’agost, així com l’Industrias Santa Coloma de futbol sala, entre altres com el CH Parets o el Mollet.

Encamp ha apostat en els darrers anys per promocionar les estades esportives d’elit, en tant que Vila Europea de l’Esport, i com a estratègia de dinamització turística i comercial de la zona aprofitant les instal·lacions esportives i el factor altitud, clima i paisatge, amb una molt bona repercussió tant per les estades professionals com amateurs. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT