PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Juan Velasco entrenarà la UE Santa Coloma

L’espanyol va arribar a disputar partits amb la selecció

Per El Periòdic

L’entrenador Juan Velasco.
L’entrenador Juan Velasco. | UE Santa Coloma

L’espanyol Juan Velasco Damas serà l’entrenador de la UE Santa Coloma la temporada 2021-2022. Així ho va donar a conèixer ahir el club mitjançant les xarxes socials on destaquen, sobretot, la seva trajectòria, tant com a futbolista com a entrenador.

Com a esportista ressalten la internacionalitat amb la selecció espanyola, en cinc ocasions, i amb la qual va debutar el 26 de gener del 2000 en un partit contra Polònia; així com el 213 partits a la primera divisió espanyola amb equips com el Sevilla, l’Atlètico de Madrid, el Celta de Vigo o l’Espanyol. Ja com a entrenador,  posen en relleu el seu pas per la banqueta de l’Extremadura o el Xerez Deportivo. La temporada  passada va dirigir l’Alcalá CD. 

A Andorra, Velasco debutarà a la Primera Divisió Andorrana contra el FC Santa Coloma el cap de setmana del 19 de setembre. Com a principal objectiu, el nou tècnic colomenc tindrà el de millorar els resultats de la temporada passada, on en la lliga van acabar en la sisena posició amb 20 punts i un balanç de 6 victòries, 2 empats i 6 derrotes. A la Copa Constitució va arribar a quarts de final on va caure per  3 a 0 contra l’Atlètic d’Escaldes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT