PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic dona el tret de sortida a la pretemporada

L’equip escaldenc disputarà set partits amistosos

Per El Periòdic

Els jugadors realitzant exercicis en l’inici de la temporada.
Els jugadors realitzant exercicis en l’inici de la temporada. | Atlètic club d’escaldes

L’Atlètic Club Escaldes es va tornar a vestir de curt dilluns al vespre per iniciar els entrenaments de pretemporada. A banda dels habituals exercicis físics, la pilota també va tenir el seu grau de protagonisme per fer més distesa la sessió.
El club escaldenc compaginarà els entrenaments amb els partits amistosos. De fet, en tenen previst fins a set –quatre a l’agost i tres més al setempre–. El primer d’ells serà el diumenge 15 d’agost contra l’FC Andorra; el següent cap de setmana, concretament el 22, jugaran contra l’FC Ordino i ja la darrera setmana del mes, dimecres 25, disputaran un partit contra el FS La Massana i, diumenge 29, contra l’Inter Escaldes.

Ja al setembre, el dia 1 mesuraran el seu estat físic contra la Seu d’Urgell FC, el 5 contra el CF Puigcerdà i tancaran els partits amistosos contra la UE Santa Coloma el diumenge 11. Cal recordar que la lliga començarà el cap de setmana del 19 de setembre contra la UE Sant Julià.
Coincidint amb l’inici de la pretemporada, el club també va confirmar els darrers fitxatges que ha realitzat. Es tracta del migcampista Pedro Santos, procedent del FC Santa Coloma, i del central Alex Sánchez,   que també va vestir la darrera temporada la samarreta del FC Santa Coloma.
La darrera temporada va acabar la lliga en quarta posició amb 23 punts –sis partits guanyats, cinc d’empatats i tres de perduts–. A més, va ser subcampió de la Copa Constitució on va perdre la final contra la UE Sant Julià per 2 a 1.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT