PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Deu concerts més continuen el Festival de Música Antiga

El cicle comença amb l’actuació de Valencia Baryton a la Seu d’Urgell

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un concret del FeMAP
Imatge d'arxiu d'un concret del FeMAP | FeMAP

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arrencarà avui fins al pròxim dilluns 9 d’agost amb 10 concerts de quatre formacions diferents. 

La primera actuació Una nit a la cort d’Esterházy del grup Valencia Baryton tindrà lloc a la Seu d’Urgell. Com el seu nom indica, tindrà com a característica diferencial l’instrument baryton. Aquesta actuació també es podrà escoltar demà a Puigcerdà i divendres a Bossòst. Una altra de les formacions protagonistes serà Aria Antigua que interpretarà, demà a Berga i divendres a Seurí, l’actuació a violí de Quatre ‘polacos’ a la cort del Rei Borbó. Pel que fa al cap de setmana, el grup de l’Ensemble Flandriae-Pyrenaei oferirà un concert de Música Barroca de Flandes i Catalunya, però serà de la mà de Stadler Trio amb Una serenata a la Viena de Mozart que finalitzarà la setmana del festival musical. Aquest darrer grup oferirà una serenata per apropar als espectadors a les obres de W.A. Mozart i de J.C. Graupner.

En el marc de les actuacions, cal afegir que FeMAP organitzarà nou activitats paral·leles per complementar l’experiència del festival, des d’una visita guiada a l’església de la Purificació de Bossòst i l’església de Covet fins a una volta per Seurí, una visita guiada per Sant Joan de les Abadesses a través de la seva música i una visita guiada per les conegudes botigues-museu de Salàs de Pallars.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT