PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou programa internacional per a emprenedors de la salut

L’empresa guanyadora rebrà 10.000 euros per a les despeses a Boston

Per El Periòdic

Marc Pons, director d’Andorra Recerca i Innovació.
Marc Pons, director d’Andorra Recerca i Innovació. | Andorra Business

Andorra Recerca i Innovació (ARI) va tancar un acord de col·laboració amb la Richi Childhood Cancer Foundation de Boston, que permetrà als emprenedors del país participar en un programa de prestigi internacional amb altres emprenedors en innovació en salut d’arreu del món a través de l’ecosistema de Boston.

La participació en el Richi Entrepeneurs Boston Immersion Program tindrà una durada de dues setmanes durant les quals, segons va informar el ministre de la Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, «els beneficiaris podran gaudir d’un seguit d’esdeveniments i formacions que els permetrà connectar-se amb inversors, experts en el sector, institucions públiques i privades, i consultors i d’altres actors relacionats. L’objectiu és que puguin conèixer de primera mà les oportunitats existents, les millores que poden incorporar al seu negoci i aprofitar un ambient internacional amb experts del sector de la innovació en salut per establir-hi vincles». En aquest sentit, el director d’Andorra Recerca i Innovació, Marc Pons, va explicar que «en el context actual, després de l’impacte de la pandèmia per causa de la Covid-19, amb una població cada cop més envellida i un descens de la natalitat, és indispensable començar a trobar eines que ens permetin gaudir d’una bona qualitat de vida, les quals també ajudin a promoure una millor salut, pràctiques saludables i innovacions que generin una major eficiència dels nostres recursos».

Les empreses emprenedores que podran optar-hi seran aquelles que presentin alguna solució innovadora a reptes actuals en l’àmbit de la salut, el benestar i l’esport. L’entitat guanyadora rebrà una ajuda econòmica de fins a 10.000 euros que es destinarà a la participació de les dues setmanes al programa de Boston, a l’un o dos membres de l’equip que assistiran (normalment càrrecs de responsabilitat: CEO, CTO, CSO...) i a les despeses del viatge i de l’allotjament. Les candidatures es podran presentar fins al 15 de setembre del 2021 enregistrant-se a través de la plataforma F6S.com.

PUBLICITAT
PUBLICITAT