PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc incorpora a l’aler serbi Mario Nakic per dues temporades

Amb 20 anys i 2,02 metres d’alçada, el tricolor és un dels talents més prometedors del bàsquet europeu

Per El Periòdic

El nou jugador del MoraBanc Mario Nakic.
El nou jugador del MoraBanc Mario Nakic. | BCA

El MoraBanc va fer ahir oficial la incorporació de Mario Nakic, de 20 anys i 2,02 metres d’alçada, per les dues properes temporades. Segons va indicar l’entitat, Nakic «és un dels talents més prometedors del bàsquet europeu».

L’aler serbi va complir bona part de la seva formació a les categories inferiors del Reial Madrid amb el que va arribar a debutar a la Lliga Endesa el maig del 2018 i on es va guanyar la consideració de ser un jugador a tenir molt en compte pel futur. La temporada passada va jugar a l’Ostende, cedit per l’equip blanc, on va seguir la seva progressió, jugant també la Champions League, on va acreditar uns molt bons números per un jugador jove: 9.6 punts, 2.7 rebots i 1.7 assistències de mitjana per partit.

Sobre aquesta nova incorporació, el director esportiu de l’entitat, Francesc Solana, va assegurar que «parlem d’un projecte de gran jugador, però que encara ha de cremar algunes etapes per tenir aquesta consideració i estem molt contents d’haver-lo fitxat per ajudar-lo i perquè ens ajudi». A més, també va destacar que «tot i la seva joventut la temporada passada mostra que ja està en condicions d’aportar i la idea és que aquí trobi les condicions per seguir creixent».

Aquest és el cinquè fitxatge del MoraBanc després de les incorporacions de l’irlandès Conor Morgan, el francès Amine Noua i els nord-americans Codi Miller-McIntyre i Drew Crawford.

Cal recordar que, un any més i ja en van cinc de consecutius, l’equip tricolor disputarà dues competicions: la lliga Endesa i l’ EuroCup, on ha quedat enquadrat amb el Lokomotiv Kuban Krasnodar rus, el Joventut de Badalona, el Partizan de Belgrad serbi, el Lietkabelis Panevezys lituà, el Dolomiti Eenergi Trento italià, el Boulogne Metropolitans de París, el Tutk Telekom Ankara, l’Hamburh Towers alemany i l’Slask Wroclaw polonès. Actualment, el primer equip compta amb 15 jugadors per afrontar amb les màximes garanties tots els partits que els esperen la temporada 2021-2022 i l’entitat dona per tancada la plantilla. Nakic tindrà com a companys de posició d’aler a Drew Crawford, David Jelínek i Oriol Paulí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT