PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’entitat en defensa dels joves en risc alerta a les xarxes del ‘bullying’

La iniciativa sorgeix arran de la història publicada per Sylvette Balboa

Per Laia Bautista

El compte de TikTok de la jove.
El compte de TikTok de la jove. | El Periòdic

L’Associació en Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (Adjra), va iniciar ahir a les xarxes socials una campanya per donar visibilitat als joves que han patit o pateixen assetjament a l’escola. El funcionament d’aquesta campanya parteix de compartir per les xarxes socials publicacions de testimonis que han viscut aquesta complicada vivència sota els hashtags #donemveualbullying i #stopbullying2021. 

Segons va explicar la presidenta d’Adjra, Sandra Cano, la idea d’aquesta campanya va sorgir després que des de l’entitat veiessin la publicació que va fer Sylvette Balboa al seu compte de TikTok. Al vídeo, la jove explica sense filtres una situació que va viure d’assetjament a l’escola. Actualment, la jove ha penjat dos vídeos més sobre la mateixa problemàtica. Així doncs, Sylvette és la primera de molts testimonis que l’associació penjarà a les seves plataformes socials per demostrar que hi ha joves al país que sofreixen assetjament als centres educatius.
Tanmateix, Cano va afegir que  «es tracta d’una campanya terapèutica sense intenció d’acusar a ningú» i que, tot i que Sylvette no forma part de l’associació, tenen testimonis que també exposaran les seves vivències, ja sigui ensenyant el rostre  (com ho va fer aquesta jove andorrana), censurant la cara o mitjançant escrits d’adolescents que volen mantenir el seu anonimat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT