PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arranca la sisena edició del Walking Music Festival

No hi haurà restauració i l’entrada de menjar i begudes està prohibida

Per El Periòdic

Fotografia de la vall d’Incles a Canillo
Fotografia de la vall d’Incles a Canillo | Comú de Canillo

La vall d’Incles acollirà la sisena edició de l’Esquella Walking Music Festival amb un format adaptat als protocols de prevenció i seguretat. Un total de cincs grups amenitzaran la tarda, en una edició que tindrà lloc el 14 d’agost, i on es faran les actuacions des de les 15.30 hores i fins a les 22.00 hores. Una de les principals diferències amb relació a edicions passades serà que tots els concerts es concentraran en el mateix lloc: al pàrquing del final de la carretera, al fons de la vall.


El desplaçament fins al lloc de l’esdeveniment es podrà fer en el bus elèctric, que estarà operatiu fins a les 18.00 hores. A partir d’aquesta hora, s’hi podrà accedir amb vehicle propi. No hi haurà servei de restauració a la zona, i no es podrà accedir amb menjar ni amb beure. El públic haurà d’accedir amb mascareta i haurà d’estar assegut, respectant la distància de seguretat.


Qui obrirà el festival, a les 15.30 hores, serà Scarlett & Brotherhood, un grup que delectarà el públic amb versions de gèneres com ara blues, folk, bluegrass, gòspel i country. Els concerts, d’una hora de durada, continuaran amb Trio D3, que proposen un repertori farcit d’èxits d’artistes com Aitana, Miki Nuñez, Txarango o Malú, en format acústic. Tot seguit, a les 18.00 hores, serà el torn de la formació Old School, una banda que versiona temes de rock des dels anys 50 fins a l’actualitat. El grup Manu&The Vodka’s agafarà el relleu a les 19.30 hores, amb un repertori de rock & roll d’intèrprets tan reconeguts dels anys cinquanta i seixanta . Els encarregats del colofó final, a partir de les 21.00 hores, seran els excèntrics Punker’s love the 80’s que amb les seves particulars versions de punk rock. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT