PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ONCA s’estrena amb el cicle Engordany a Duo

L’espectacle ‘Femina Feminae’ serà la primera actuació demà al vespre

Per El Periòdic

Cartell de promoció de ‘femina feminae’.
Cartell de promoció de ‘femina feminae’. | Raul Guillamón

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, s’estrena aquesta setmana amb el cicle Engordany a Duo, dins el cicle Colors d’Estiu del Comú d’Escaldes-Engordany. Demà i dijous continua amb el cicle ON-Carrer, a Canillo, i amb les Nits d’Estiu als Museus. 


El cicle Engordany a Duo, s’iniciarà el demà, a les 19.00 hores, a la Plaça d’Engordany, amb el concert Femina Feminae a càrrec de Marta Urzaiz al clarinet i Gerard Pastor al piano. Es tracta d’un recital inspirat en una de les exposicions que ha acollit ell Museu Carmen Thyssen Andorra, Femina Feminae. Les muses i la col·leccionista. De Piazzeta a Delaunay, i del qual Pastor n’han creat un CD. Femina Feminae és una obra de vuit moviments basada en quadres pintats per dones o inspirats en dones. 


Per assistir al concert cal reserva prèvia trucant al telèfon 800 800. 
Pel que fa a l’ON-Carrer, el cicle va arribar a Canillo ahir ales 20.00 hores, amb la pianista Teresina Serra Glicmusic a la plaça del Pui. La seva proposta se centra en la interpretació de les principals obres del compositor de música contemporània Ludovico Einaudi.


La segona formació seran els Dj’s Axel hit & Vit2beat- Retrospectiva,  demà, a les 20.00 hores, a la plaça del Tarter. La seva proposta musical es tracta d’un recorregut per la seva bibliografia musical. del gènere músical chill out & lounge.


Finalment, la tercera i última actuació a la parròquia canillenca serà el dijous 5 d’agost a les 20.00 hores, al Prat del Riu, amb el grup Think Twice Band. La formació compta amb Ishtar Ruiz, al capdavant, acompanyada per la guitarra elèctrica i les bases d’en Jordi Armengol, productor musical de grans artistes com Lluís Llach, i director musical en gires com les de OT o Manolo Garcia. Ofereixen versions molt conegudes i fidels del pop i del rock internacional amb un tarannà festiu i desinhibit que caracteritza a la seva cantant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT