PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’obra ‘Prostitución’ és nominada als Premis Max

La peça teatral és el resultat d’una investigació realitzada durant un any

Per El Periòdic

Una representació de l’obra.
Una representació de l’obra. | ENA

L’espectacle Prostitución, coproduïda per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) en conjunt amb Check In Producciones, Teatro Español, Molinos de Papel, Asuntos Culturales i Mamá Frloiana, va ser nominada als premis al millor espectacle de teatre i a la millor actriu per a Carolina Yuste en la XXIV edició dels Premis Max. Els andorrans Alfons Casal i Héctor Mas van ser els escollits per Check In per sumar-se a la producció.


Basat en textos i testimonis reals, Prostitución és el resultat del treball d’investigació d’un any sobre un tema que travessa tots els aspectes de la nostra societat: l’humà, el polític, el social, el cultural i l’econòmic. La investigació la va portar a terme tot l’equip artístic i tècnic del projecte a través d’experts en el tema, associacions, professionals del teatre i les mateixes protagonistes, les prostitutes, des de les seves vivències i experiències pròpies i que les actrius, Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste, van portar a l’escenari a través del seu cos, veu i ànima. 

L’obra es va estrenar al gener del 2020 al Teatro Español de Madrid, ciutat on va tornar al març d’aquest any a Las Naves del Español en Matadero, després d’una gira per 40 ciutats i d’estrenar-se a Andorra a l’Auditori Claror el novembre del 2020. L’espectacle ha tingut prop de 50.000 espectadors. La cerimònia d’entrega dels Premis Max tindrà lloc el 4 d’octubre en una gala que es celebrarà en el Teatre Arriaga de Bilbao. La cerimònia es retransmetrà per La 2 de TVE. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT