PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els problemes físics impedeixen a Amàlia Vinyes lluitar pel triomf

La pilot andorrana va tenir malestar intestinal que va fer que no participés en una cursa

Per El Periòdic

La pilot andorrana Amàlia Vinyes a Motorland.
La pilot andorrana Amàlia Vinyes a Motorland. | Elías Domingo

El circuit de Motorland Aragó, a Alcanyís, va acollir el darrer cap de setmana la segona cita del Campionat d’Espanya de Resistència (CER), on Amàlia Vinyes arribava amb clares opcions de victòria després del bon inici de temporada a Navarra, on va assolir la victòria. No obstant això, la sort no va estar del seu costat, ja que tant problemes mecànics com físics li van impedir disputar els entrenaments i les curses amb normalitat.

En la sessió d’entrenaments, disputada dissabte, el Cupra TCR de la pilot andorrana va patir diversos problemes. El primer contratemps va arribar amb la bomba de gasolina i els filtres i, després, ja en els entrenaments cronometrats per establir les posicions de la sortida, una caixa de canvis no va deixar de fallar durant tota la sessió.

El pitjor, però, estava per arribar el diumenge quan Vinyes es va llevar amb problemes intestinals, després de passar la nit amb nàusees. Tot i això, i després de descartar que estiguessin relacionats amb la Covid-19, la pilot andorrana va prendre part en la primera cursa i així eliminar el handicap de la victòria de Navarra. No obstant això, davant l’agreujament del seu estat, en la segona carrera l’andorrana i el seu equip van decidir que era millor no sortir a pista i evitar, així, mals majors.

La propera cita del campionat, tercera de la temporada, serà els dies 18 i 19 de setembre al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT