PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Antonio García i Guillem Prats s’enduen el Trofeu Rolex

Els dos esportistes es van classificar per a la final del 13 de novembre

Per El Periòdic

Els guanyadors del Trofeu, Antonio García i Guillem Prats.
Els guanyadors del Trofeu, Antonio García i Guillem Prats. | Aravell Golf Club

Antonio García Brites, en modalitat hàndicap i 67 cops, i Guillem Prats Barrull, en scratch i 73 cops, van ser els guanyadors del Trofeu Rolex de Golf 2021, celebrat el passat 29 de juliol a Aravell Golf & Country Club. Amb aquest resultat, tant Garcia com Prats es van classificar per a la final el 13 de novembre que es disputarà al Club de Campo La Zagaleta, a la localitat de Benahavís, Màlaga. La millor dona classificada va ser Neus Sánchez Servat amb 68 cops.

La competició, un dels tornejos més prestigiosos de golf amateur en l’àmbit mundial, va comptar amb 70 participants. La jornada va ser completa que va iniciar-se amb un esmorzar i un dinar amb tots els participats. Es va aprofitar aquest darrer àpat per fer l’entrega de premis i el sorteig de regals corporatius de Rolex, que va comptar amb la presència de Marisa Arquero representant de Rolex Espanya i David Pons en representació de Pons Joyeros, els principals col·laboradors del torneig.

La competició se celebra en exclusiva a 10 rellevants clubs de golf: Real Club de Golf de Sotogrande, Aravell Golf & Country Club, Fontanals Golf Club, Real Sociedad de Golf de Neguri, Real Nuevo Club de Golf de San Sebastián Basozábal, Club de Golf Montanyà, Real Club de Golf de la Coruña, Real Club Pineda, Real Golf La Manga Club i Real Club de Golf de Las Palmas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT