PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mortés troba «legítima» la plataforma contra Grifols

El cònsol creu que tots els detalls es van explicar a la reunió de poble

Per El Periòdic

Imatge virtual del futur centre en immunologia.
Imatge virtual del futur centre en immunologia. | Grifols

En els darrers dies està sorgint la possibilitat que un grup de persones organitzi una plataforma ciutadana per tal de tenir més informació al voltant del futur Centre de Recerca en Immunologia de Grifols a Ordino. Un dels promotors de l’acció, és el membre de l’oposició del Comú d’Ordino de X’Ordino, Enric Dolsa. En aquest sentit, el cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, troba «molt legítim que puguin tirar endavant una plataforma ciutadana» tant pel tema de Grifols com per qualsevol altre. «La gent pot fer el que cregui més convenient», va afirmar Mortés, reiterant que en tot moment s’ha sigut molt transparent amb el projecte. 

«Considero que s’ha explicat tot reiteradament i de forma molt transparent i si algú creu que hi ha aspectes que no s’han dit i que per aquest motiu cal organitzar una plataforma, és totalment democràtic», va manifestar el cònsol major. De fet, Mortés va recordar que per tal de resoldre qualsevol dubte ja es va fer la reunió de poble al mes de juny.

Tot i això, en les darreres sessions de Consell de Comú, Dolsa ha mostrat els seus dubtes respecte al projecte malgrat que el cònsol no creu que sigui necessari fer una consulta ciutadana. «Hi ha temes que no ho requereixen», va etzibar, assegurant que el centre és molt important «per diversificar l’economia d’Ordino i d’Andorra» i considera que «aquestes situacions i oportunitats s’han d’agafar quan toquen». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT