PUBLICITAT

Andorra la Vella

La FAE presenta l’estructura dels grups de competició

Joan Verdú i Cande Moreno lideren la secció com a figures més destacades

Per David Sansaloni

La secció d’esquí alpí de la FAE.
La secció d’esquí alpí de la FAE. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va presentar els diferents grups de l’equip nacional i de l’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la secció d’esquí alpí, en una jornada que va servir per explicar també la nova estructura amb el director de la secció, Roger Vidosa.


Vidosa, va explicar que «s’ha dividit els grups en A i B, en funció dels resultats de la temporada passada». Així doncs, en el grup A estaran els atletes Joan Verdú i Cande Moreno, mentre que del grup B formaran part Àxel Esteve, Àlex Rius, Kevin Courrieu, Gabriel Bartumeu, Ty Acosta, Xavi Cornella, Carla Mijares i Jèssica Núñez. Tanmateix, seran atletes EEBE amb programa compartit amb l’equip nacional Jordina Caminal i Íria Medina.


La pretemporada de tots els equips es va iniciar al mes de juny, amb diverses estades a Les 2 Alpes, testos de material i preparació física que completarà la posada en marxa dels grups de cara a la nova temporada i l’arribada de la neu i la competició. Pel que fa a l’staff, Dejan Poljansek serà el tècnic del grup A i responsable femení. En el mateix grup femení, Josh Alayrach estarà d’entrenador del grup B, mentre que Marc Oliveras serà entrenador de l’EEBE i suport del grup B femení, i l’skiman Pablo Vallina acompanyarà l’equip A femení.

Pel que fa al grup masculí, Fred Beauviel serà l’entrenador del Grup A i referent del masculí de tècnica, mentre que els entrenadors de grup B seran Nico Belcredi i Yago Antes, que fins ara entrenava a Mireia Gutiérrez, i l’skiman serà Ricard Ortega. Com a entrenador de velocitat i suport de l’EEBE estarà Christophe Fivel. Tot aquest personal es completa amb dues figures més: Damià Costa, que seguirà com a màxim responsable de la preparació física de l’equip nacional, i Pol Ferrer com a fisioterapeuta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT