PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo estrena el festival Música al Carrer aquest cap de setmana

Els actes es celebraran al Carrer Perdut, al Molí i a la Plaça Sant Serni

Per El Periòdic

Imatge del casc antic de Canillo.
Imatge del casc antic de Canillo. | Comú de canillo

Canillo estrenarà un nou festival cultural aquest cap de setmana. La primera edició de Música al Carrer neix amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el acabat de recuperar i embellit nucli antic del poble canillenc. El plantejament inicial d’aquest festival de petit format era comptar amb tres emplaçaments que situarien el focus musical entre els carrers de la zona, és a dir, el Carrer Perdut, el Molí i la Plaça Sant Serni.

Cal destacar que la situació sanitària actual i els protocols que se’n deriven, però, han obligat al Departament de Dinamització Turística i Cultural del Comú de Canillo, organitzadors de l’esdeveniment, a desplaçar l’escenari a l’aparcament de l’Hortal del mateix nucli antic.Quant a l’accés al festival serà gratuït i constarà de dues dates, l’1 i el 15 d’agost, totes dues en diumenge. 


Pel que fa a aquest cap de setmana, el festival començarà amb l’actuació a les 17.00 hores amb el grup El último Toscano, amb l’artista andorrà Carles Toscano que amenitzarà la tarda amb una barreja d’estils des de blues, hip-hop i rap fins a soul i funky. Toscano anirà acompanyat del seu compositor, Eduardo Green, que l’acompanyarà amb la guitarra elèctrica i veu, així com amb un baix i una vocalista.

A les 18.30 hores Efecto Pigmalión prendrà el relleu de l’actuació. El duet format per Sleepy, un dels pianistes més polifacètics i reconeguts al Principat i l’Alys Paramà, una de les veus prometedores del panorama actual al país, interpretaran un repertori de cançons d’estil indie, soul i country. El cicle tancarà a les 20.00 hores amb el cantautor tarragoní resident a Andorra Quim Salvat que explicarà amb missatges a ritme de balades, aventures i històries que va viure personalment.

La segona jornada del festival tindrà lloc el 15 d’agost i començarà a les 17.00 hores amb l’actuació de B-Sharp, un duet format per la cantant Cynthia Lim i el guitarrista Àlex Bagaria que realitzaran un repertori de jazz. Després agafarà el relleu a les 13.30 hores el duet A&K, format per Àlex Murga i Enric Bartumeu els quals repassaran els èxits pop dels anys 70, 80 i 90 des de l’òptica del jazz, de les músiques llatines i de Bossa Nova. Finalment, la jornada conclourà a les 20.00 hores amb el grup Jamp. La seva actuació musical incorporarà tant versions pròpies com cançons de rock-pop de tots els temps.

PUBLICITAT
PUBLICITAT