PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Exhaurides les entrades per al concert de David Guetta

La restauració reobrirà amb control d’aforament i sense visió a l’escenari

Per El Periòdic

Un concert del Mountain Music.
Un concert del Mountain Music. | Andorra Turisme

L’Andorra Mountain Music torna aquest dissabte 31 de juliol amb el concert de David Guetta que posarà punt final al festival amb les entrades exhaurides des de ja fa unes setmanes. El popular dj serà l’encarregat de tancar aquest festival que se celebra durant el mes de juliol a la plataforma de Soldeu situada a 1.800 metres d’altura.

Tal com va establir el Ministeri de Salut pel concert de Bob Sinclar, es manté l’obligatorietat de tots els espectadors d’acudir amb anterioritat a un dels dos punts de control sanitari situats a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter. En concret, el punt de control sanitari d’Andorra la Vella està situat a la plaça de Braus i estarà habilitat divendres des de les 18.00 fins a les 22.00 hores. El dissabte estarà obert de les 09.00 a les 17.00 hores i s’hi pot acudir sense reservar prèviament. L’altra opció és acudir a l’aparcament del Tarter que estarà obert dissabte des de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

Com a novetat, en aquest últim concert, i segons ha establert també el Ministeri de Salut s’obrirà parcialment el servei de restauració. En aquesta ocasió, es regularà el seu accés i aquest espai serà de capacitat limitada. Igual que en els concerts que s’han celebrat fins a la data, l’obertura de portes és a les 18.00 hores. A l’entrada cal presentar primer la polsera acreditativa de la condició sanitària i després, l’entrada corresponent. En aquesta actuació no es permetrà sortir del recinte, ja que es reobre el servei de restauració. Així, des de l’obertura i com en la resta d’actuacions de l’Andorra Mountain Music, continuen els warm-ups amb diferents djs nacionals i internacionals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT