PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes i Font disputaran la cita del GT-CER 2021 a Motorland

L’andorrà posarà punt final a la primera part de la temporada en el backet del Porsche

Per El Periòdic

Vinyes durant la seva preparació a Motorland.
Vinyes durant la seva preparació a Motorland. | FotoEsport

Dos mesos després de la disputa del primer meeting a Navarra, el Campionat d’Espanya de Resistència (GT-CER) tornarà a ser notícia aquest cap de setmana per la disputa de les proves de la segona cita del calendari 2021, que es disputaran a les instal·lacions de Motorland (Alcanyís).


Així doncs, Joan Vinyes i Jaume Font tornaran a compartir el volant del Porsche GT3, preparat en les instal·lacions de Baporo Motorsport, en un escenari que coneixen bé i en el qual, fa escassos vuit mesos, el pilot de Suzuki es va proclamar guanyador del títol de resistència de la passada temporada.


L’horari dels GT a Motorland serà molt semblant al de fa dos mesos en el traçat de Los Arcos. D’aquesta manera, durant el dissabte, la posada a punt de les mecàniques serà l’objectiu dels equips. A continuació, en els oficials, tots els pilots sortiran a marcar el millor crono per a aconseguir un lloc favorable en les respectives graelles de sortida.


El diumenge serà la jornada en la qual la lluita cos a cos entre els participants decidirà els podis i, en general, les classificacions de cadascuna de les carreres. Les dues competicions previstes estaran programades a 48 minuts més una volta.


L’andorrà completarà un mes de juliol marcat per les seves participacions en ral·lis, amb diferents mecàniques, i posarà punt final a la primera part de la temporada en el backet del Porsche. «Ha estat un mes intens, amb grans canvis, en el qual he gaudit molt en totes les competicions. Per a arrodonir el juliol només ens falta completar amb bones sensacions la nostra presència a Motorland, pilotant el Porsche, i posarem tot de la nostra part per aconseguir-ho», va declarar el pilot. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT