PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vuit corredors representaran Andorra als Youth Championships

La FAM s’ha encarregat de seleccionar el joves que asseguren estar «molt il·lusionats»

Per El Periòdic

Una competidora en una edició anterior dels Campionats juvenils.
Una competidora en una edició anterior dels Campionats juvenils. | @skyrunningfederation

La ciutat de l’Aquila, a Itàlia, acollirà aquest cap de setmana la cinquena edició dels Campionats del Món Juvenils d’Skyrunning, la cita internacional més important de la temporada per a les joves promeses d’aquest esport.

Després d’un 2020 sense quasi proves disputades a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, els vuit joves seleccionats per la FAM estan «molt il·lusionats» en poder tornar a representar Andorra en una prova internacional. L’equip juvenil andorrà que disputarà aquests campionats estarà format per Max Palmitjavila, Marc Casanova i Lea Anción, que competiran en categoria Youth A (15-17 anys); Andrea Sinfreu, Gerard Rogé i David Rogé, que ho faran en categoria Youth B (18-20 anys); i Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu, en la categoria sub-23 (21-23 anys).

Per la seva part, Oriol Olm no va poder desplaçar-se a Itàlia amb els seus companys a causa de la Covid-19, mentre que Carles Font i Guillem Campeny seran l’staff tècnic desplaçat per a donar suport a tots els atletes. Divendres es disputarà ja la Vertical Race amb 3,5 quilòmetres de distància i 1.000 metres de desnivell positiu. Després d’un dia de descans, diumenge tindrà lloc l’Skyrace, amb 21,6 quilòmetres de distància i 2.260 metres de desnivell positiu, exceptuant la categoria Youth A, que recorrerà un circuit més curt, amb 16 quilòmetres de distància i 1.350 metres de desnivell positiu. Els vuit corredors de la FAM disputaran ambdues proves. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT