L’FC Andorra no pot amb la UE Eivissa en el primer partit amistós

Els tricolor van de menys a més, però no aconsegueixen el premi del gol a Benidorm

Per David Sansaloni

Una imatge del partit amistós entre la UE Eivissa i l’FC Andorra.
Una imatge del partit amistós entre la UE Eivissa i l’FC Andorra. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no va poder aconseguir la seva primera victòria de la pretemporada davant la UE Eivissa en Villaitana (Benidorm). Els tricolor van caure per 1-0 en un partit en el qual van anar de menys a més. Durant els primers 45 minuts, els eivissencs van estar molt més intensos, controlant la pilota i exercint una pressió asfixiant que impedia l’FC Andorra poder desenvolupar el seu joc.

Amb un domini clar, l’equip pitiús va abusar de la seva superioritat per crear ocasions de perill, i tant va ser així que en el minut 10 va arribar el primer, i únic, gol de partit, en un contraatac de llibre que va deixar Davo córrer per banda dreta i realitzar la passada cap al punt de penal perquè Sergio Castel sols hagués d’espentar-la. Ja en la segona meitat, els andorrans van patir un llavat de cara i van sortir amb unes altres expectatives. Un dels nou fitxatges, Marc Fernández, es va topar amb el pal en una bona jugada, però malauradament el seu tir amb la cama dreta no va trobar l’encert per posar l’empat en el marcador.

Finalment, 1-0 i s’haurà d’esperar per gaudir del primer triomf de l’equip, que podria arribar demà, en els partit que els enfrontarà al Vila-real B a les 10.00 hores en el mateix camp de l’Hotel Melia Villaitana de Benidorm.