PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Airlines volarà de la Seu d’Urgell a Madrid a mitjan agost

Soriano afirma que el bitllet d’avió serà més barat que el de l’AVE

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’interior de l’avió d’Andorra Airlines.
Imatge d’arxiu de l’interior de l’avió d’Andorra Airlines. | ANDORRA AIRLINES

El director executiu d’Andorra Airlines, Jorge Soriano, va anunciar aquest dilluns a un mitjà de comunicación català que els primers vols regulars de passatgers que sortiran des de l’Aeroport d’Andorra-La Seu Urgell aniran a Madrid, Palma i Porto a mitjan del mes que ve. Soriano va afegir que hi haurà dues freqüències setmanals que uniran l’Alt Urgell amb la capital espanyola, mentre que en el cas de les altres dues destinacions n’hi haurà una a la setmana. Concretament, pel que fa al cas de Madrid, el directiu va avançar que el cost del bitllet d’avió serà tant econòmic que sortirà «més barat agafar l’avió a la Seu d’Urgell que anar a Lleida i viatjar en un AVE». Així mateix, el director executiu va reafirmar que s’oferiran 50 places en cada un dels vols i va afegir que des de la companyia també hi haurà vols xàrter d’agències des de l’aeroport andorrà.

Cal recordar que el mateix Soriano en declaracions a EL PERIÒDIC va afirmar el passat d’abril que el primer vol sortiria durant el mes de maig, o com a màxim l’1 de juny, tot i que per problemes logístics –a banda de les conseqüències de la pandèmia mundial que durant molts mesos han impedit als ciutadans viatjar– l’operació no es va poder dur a terme. Aleshores, però, Soriano ja va considerar que amb l’avenç de la vacunació, i especialment, el punt final a l’estat d’alarma a Espanya, el sector turístic, i conseqüentment de l’aviació comercial, tornaria a anar a l’alça. «Nosaltres ens hem de posar en marxa sí o sí perquè la gent té ganes de sortir», va dir. 

Pel que fa als contactes de la companyia amb les institucions, el director executiu d’Andorra Airlines va explicar que s’ han mantingut converses amb la Generalitat de Catalunya, com a titular de l’aeroport, de cara a la planificació dels vols. Així mateix, va afirmar haver-se reunit amb el Govern andorrà i espera tornar-ho a fer aviat per tal de trobar vies de col·laboració. «De contactes en tenim, però d’acords de subvenció, com els que sembla que el Govern ha tancat amb altres companyies, no és el nostre cas», va reconèixer Soriano, tot afegint que «entenem que és bo que hi hagi ajut per part del Govern, sobretot en les etapes inicials». Així, de cara al seu cas particular, el director va mostrar-se esperançat per tornar a trobar-se «ara que tot està molt més avançat», pel fet que l’aerolínia «és un projecte que es va crear arran de les inquietuds que té Andorra». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT