PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acció formativa pel Dia Mundial contra el Tràfic de Persones

Acció formativa pel Dia Mundial contra el Tràfic de Persones

La conferència en motiu del Dia Mundial contra el Tràfic d'Éssers Humans serà telemàtica.
La conferència en motiu del Dia Mundial contra el Tràfic d'Éssers Humans serà telemàtica. | Carites

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial contra el Tràfic d’Éssers Humans, declarat per l’Organització de les Nacions Unides el 30 de juliol, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat organitzarà, un any més, una acció formativa per fomentar la sensibilització ciutadana sobre aquesta qüestió.

Enguany, tenint en compte la situació de pandèmia, s’ha decidit que l’acte es farà mitjançant una conferència telemàtica que durà el nom El tràfic de persones: una forma contemporània d’esclavitud. La xerrada tindrà lloc el dimecres 28 de juliol a les 18.30 hores i anirà a càrrec del sociòleg, politòleg i professor de ciència política de la Universitat de Barcelona Xavier Torrens. 

Ratificació del Conveni/ El Principat va ratificar el conveni de les Nacions Unides contra la delinqüència organitzada transnacional el setembre del 2011 i és part del Consell d’Europa sobre la lluita contra el tràfic de persones del maig del 2005, que va entrar en vigor a Andorra l’1 de juliol del 2011 i el maig del 2017, com a llei aprovada pel Consell General.

PUBLICITAT
PUBLICITAT