PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Circ i música a la programació estiuenca de la Massana

Circ i música a la programació estiuenca de la Massana

Per El Periòdic

Foto de Jack el malabarista.
Foto de Jack el malabarista. | Comú de la Massana

Els dimecres de Xics i els Dijous a la Fresca continuaran a la parròquia de la Massana amb propostes setmanals al Prat Gran i a la plaça de les Fontetes, perquè els dos espais a l’aire lliure tenen unes dimensions que permeten acollir el públic garantint les mesures de prevenció del contagi.

La primera proposta adreçada a tots els públics serà el pròxim dimecres 28 de juliol al Prat Gran amb l’espectacle de Jack el malabarista, un divertit personatge que combinarà els jocs de destresa i l’equilibri amb l’humor mentre busca la complicitat del públic.

La segona iniciativa, dirigida també per a tothom, serà el concert programat pel dijous a càrrec de Think Twice Band, que actuarà a les 20.00 hores a la plaça de les Fontetes. La cantant Ishtar Ruiz estarà al capdavant d’aquesta formació acompanyada per la guitarra elèctrica i les bases de Jordi Armengol.

Cal destacar que el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana massanenc, Guillem Forné, va explicar durant la presentació del cicle que la parròquia de la Massana continuava apostant en la seva programació pels artistes del país per donar-los suport. D’una banda, perquè va ser un sector molt tocat per la pandèmia, i d’altra banda, per donar valor al talent nacional.

PUBLICITAT
PUBLICITAT