PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Green Note, Holt & Vuelcom i Old School tanquen l’ON-Carrer

La Fundació ONCA continuarà amb les Nits d’estiu als museus demà dimecres

Per El Periòdic

Una actuació de Green Note a Sant Julià de Lòria.
Una actuació de Green Note a Sant Julià de Lòria. | ANA/M.P.

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, continuarà amb les Nits d’estiu als museus, el dia 28 de juliol, com també el cicle d’estiu ON-Carrer els dies 29, 30 i 31, a la parròquia de la Massana.

El cicle impulsat per l’àrea de Museus d’Andorra, continuarà amb l’actuació del grup Guitar Bellows, format per Pilar Planavila a l’acordió i Manu Suárez a la guitarra elèctrica. L’actuació tindrà lloc el dimecres 28 de juliol a les 21.00 hores a Cal Pal, a la Cortinada, i al mateix temps formarà part de les Nits obertes de la parròquia d’Ordino. El duet musical proposa escoltar peces de Django Reinhardt, amb el seu Gypsy jazz o Jazz Manouche, que fusiona la tradició musical gitana de l’est europeu amb el swing dels anys 30; d’Astor Piazzolla, un dels artífexs de la renovació del tango argentí; de Paco de Lucía, que innova i reinventa el flamenc amb la fusió de noves idees vingudes del jazz; i d’Antonio Carlos Jobim, que internacionalitza la Bossa Nova fusionada amb el jazz. El concert serà gratuït, però caldrà reserva prèvia.

Pel que fa al cicle ON-Carrer, que compta amb la col·laboració dels set comuns del país, aquesta setmana arriba a la Massana amb tres dies d’actuacions. El primer grup a actuar serà Green Note el dijous 29 de juliol a les 19.00 hores al Prat Gran. El grup està format per la cantant Marta Verdes i el guitarrista Eduard Cabrera, un duet acústic de jazz-bossa nova, en el que dins del seu repertori es poden trobar composicions pròpies alternades amb versions de les cançons més conegudes del jazz i la bossa nova interpretades amb el segell personal del mateix duet. El segon grup a actuar seran els Djs Holt & Vuelcom, amb Ricard Capdevila com a Richy Vuelcom i Joan Holthoefer conegut com John Holt. Holt & Vuelcom és un nou concepte on s’ajunta el format en viu amb sons propis i la sessió b2b, creada entre els dos, que adapta el set al públic en tot moment. Junts van obrir aquest 2021, amb el seu set retransmès per Andorra Televisió (ATV) a la nit de Cap d’Any amb un streaming a la Farga Rossell. Els Djs es podran escoltar el 30 de juliol a les 19.00 hores a la plaça de les Fontetes.

Finalment, l’ON-Carrer a la Massana tancarà el dissabte 31 de juliol a les 13.00 hores a la plaça de les Fontetes amb l’actuació del grup Old School, format pel cantant i guitarrista Daniel Birch, el guitarrista solista David Pérez i el percussionista Albert Infante. Old School és una banda andorrana de versions de rock integrada per músics del país i que acumula més de cent concerts d’experiència. El grup presentarà un format acústic que serà idoni al cicle per la seva mobilitat i interacció amb el públic. El repertori inclourà temes clàssics del rock des dels anys 50 fins a l’actualitat com: Elvis Presley, The Rolling Stones, Eric Clapton, Otis Redding, The Doors, Led Zeppelin, Dire Straits, Pink Floyd, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, entre altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT