PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader pugen al seu primer podi internacional

La dupla aconsegueix un excel·lent segon lloc a l’ERC2 al Ral·li di Roma

Per El Periòdic

Vinyes i Mercader al podi del 9è Ral·li di Roma Capitale.
Vinyes i Mercader al podi del 9è Ral·li di Roma Capitale. | FotoEsport

Amb la disputa del 9è Ral·li di Roma Capitale es van iniciar les proves d’asfalt del Campionat d’Europa de Ral·lis, sent la tercera del certamen de la present temporada. Joan Vinyes i Jordi Mercader van competir en la que era la segona cita internacional del seu calendari, aconseguint el seu primer podi internacional de la temporada amb una segona plaça de l’ERC2. El triomf va ser per al també tàndem de Suzuki Ibèrica, Javier Pardo i Adrián Pérez, que van aconseguir superar als seus companys en 48 segons, una vegada completades les 13 especials (185 quilòmetres) cronometrades que configuraven la prova organitzada per Motorsport Itàlia.


Després de les dues proves disputades en una competició del nivell del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC), a més en superfícies molt diferents (Polònia sobre terra i Roma sobre asfalt), Vinyes va fer una valoració molt positiva de la participació de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport en aquest certamen. «Cada mes sento més orgullós de formar part de la família de Suzuki Ibèrica Motorsport. Prendre el risc de sortir d’una zona de confort com pot ser el CERA i afrontar un repte de l’envergadura de l’ERC no és gens fàcil, i a més amb l’objectiu de lluitar entre els millors i, a poder ser, guanyar», va declarar l’andorrà, mentre afegia que «només puc donar les gràcies pel treball impecable de l’equip en tot moment. La veritat és que quan pujo al podi i veig la cara de felicitat de tots, em complau enormement. Continuarem treballant perquè, al podi de Roma, segueixin molts més». Seguint la mateixa tònica que les setmanes anteriors, la climatologia va ser la dificultat atípica de la prova. Temperatures sobre els 40ºC van acompanyar els pilots, que van afirmar que «entrar en l’habitacle és tot un repte».


La pròxima cita del Campionat d’Europa de Ral·lis, a la qual Vinyes i Mercader no tenen previst assistir per coincidències en els calendaris, serà l’última setmana d’agost (del 27 al 29), a la República Txeca, al 50th Barum Czech Ral·li Zin. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT