PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra espera en un futur poder jugar en gespa natural

Eder Sarabia veu com un «pas endavant» el fet de poder instal·lar-se a l’Estadi Nacional

Per David Sansaloni

L’FC Andorra en un entrenament a Alfàs del Pi (Alacant).
L’FC Andorra en un entrenament a Alfàs del Pi (Alacant). | @FCANDORRA

L’FC Andorra es troba en Alfàs del Pi (Alacant) realitzant la seva estada de pretemporada, on avui jugaran el seu primer partit davant un vell conegut com és la UE Eivissa, equip que va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió del futbol espanyol. En la roda de premsa prèvia a la trobada, l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, va fer un repàs a alguns aspectes de la pretemporada i del pròxim calendari competitiu.

Entre les qüestions es va trobar el tema del canvi d’estadi, on Sarabia va explicar que «el fet de poder instal·lar-nos a l’Estadi Nacional ja és tot un pas endavant, ja que hi ha hagut molt d’esforç per totes les parts implicades perquè el tema acabés de la millor manera». Tanmateix, l’entrenador va mostrar el seu desig de, en un futur, que l’equip pogués jugar en un camp de gespa natural, com és el cas del Comunal, pel fet que «s’adapta millor al que nosaltres volem, i ens beneficiaria molt a l’hora d’establir el nostre estil de joc».

De moment, l’FC Andorra tornarà al país cap a finals del mes d’agost, i alternarà amb el rugbi les instal·lacions on juga també la selecció nacional. Pel que fa al mercat de fitxatges, Sarabia va admetre estar «molt content» amb el treball que s’ha fet des de les oficines, i que la plantilla està al «90% o al 95%», i per això es buscarà finalitzar amb alguna incorporació «a dalt, un home de banda que es caracteritzi per la seva aportació en atac i el seu joc a l’espai». A la compareixença també va estar present el jugador Hector Hevel, que va mostrar el seu desig de «jugar més minuts aquesta temporada i deixar a banda les lesions». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT