PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’escultora Laura Maresc inaugura una exposició a Mallorca

Les seves obres reprenen els conceptes del seu anterior treball, ‘Preludi’

Per El Periòdic

Laura Maresc amb una de els seves escultures.
Laura Maresc amb una de els seves escultures. | Kunstank

L’artista andorrana Laura Maresc inaugurarà el pròxim 29 de juliol la seva primera exposició d’escultura a la capital de Mallorca. Tot i que normalment exposa i treballa regularment a l’illa de Formentera, la mostra que farà a Palma de Mallorca podrà visitar-se a la Galeria Vanrell fins al 13 de setembre.

L’artista presentarà a la sala una selecció d’obra recent amb el títol Aixecar el vol, on les peces tornaran a incorporar la fusta, el ferro, la pedra i altres materials autòctons per aconseguir una escultura fràgil, orgànica i en moviment. L’obra que exposarà a la capital mallorquina té una forta evocació a la natura i als espais que s’habiliten o envaeixen, uns conceptes que ja va introduir amb el símbol del niu en el seu anterior treball anomenat Preludi, que va ser presentat a la parròquia d’Ordino per Kunstank.

Cal destacar que l’última exposició que va realitzar l’artista andorrana Laura Maresc al Principat es va ser a la Galeria Taranmana d’Escaldes-Engordany amb la seva participació en el cicle La Cultura no s’atura impulsat per al Ministeri de Cultura. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT