PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La festa major d’Escaldes atreu l’interès al jovent de la parròquia

La novetat d’aquest any és una pista de tir amb arc del Club d’Arquers d’Escaldes

Per El Periòdic

La Festa Major d’Escaldes-Engordany ahir a la tarda.
La Festa Major d’Escaldes-Engordany ahir a la tarda. | El Periòdic

Una pista de tir amb arc del Club d’Arquers d’Escaldes (CAEE) va ser la primera novetat de la festa major escaldenca. El president del club, Jesús Serrano, va explicar que per apropar als ciutadans al món del tir amb arc, faran un concurs per a totes les persones que vulgui provar aquest esport. Com a premi tothom rebrà un diploma d’arquer, però només les tres persones que obtinguin més punts rebran una copa l’últim dia de la festa major. Serrano també va afegir que al llarg de l’esdeveniment, es faran exhibicions amb professionals de l’àmbit i amb diferents arcs de competició.

Una altra zona que va obrir ahir va ser la quarta edició de la Ràdio Festa Major promoguda per l’Espai Jove d’Escaldes, un programa on, segons va informar un dels tècnics de l’Espai Jove d’Escaldes Carlos Roman,  «els joves són els protagonistesest», perquè l’emissió la van fer joves per al mateix jovent que estava a la festivitat. A més, l’educador també va recordar que en el marc de la situació de pandèmia en què encara ens trobem «els joves no són sempre els irresponsables» i creu que la joventut és conscient de les pautes sanitàries que han de seguir per aconseguir el que ells volen: socialitzar-se.

D’altra banda, un dels adolescents que va assistir a la festa major, va mostrar la seva satisfacció davant la quantitat d’opcions d’oci que oferirà aquest any la festivitat escaldenca. El noi va manifestar que, tot i que han instal·lat les atraccions com cada any, espera que vista la situació en què es troba la societat «es respectin les mesures sanitàries pertinents». Cal dir que, com van assegurar els membres de les parades i de les diferents activitats que van obrir ahir la festa major d’Escaldes, cadascun seguirà un protocol de desinfecció especialitzat pertinent per a cada àmbit.

Quant al mercat situat al passatge de l’Arnaldeta de Caboet estava dividit amb una tanca que separava a les persones que passejaven de les que miraven les parades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT