PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El mercat d’estiu medieval del Pas acull una vintena d’artesans

Marot es mostra positiu tot i les actuals restriccions imposades a França

Per El Periòdic

33 El mercat d’estiu d’inspiració medieval instal·lat al Pas de la Casa.
33 El mercat d’estiu d’inspiració medieval instal·lat al Pas de la Casa. | ana/e.c.

L’esperit medieval es trasllada al Pas de la Casa durant tot el cap de setmana amb el mercat d’estiu. Un total de 15 artesans vinguts de fora i vuit botiguers locals oferiran els seus productes als turistes i visitants que passegin per la plaça de l’església. 

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va recordar que la iniciativa es presenta com una mesura més de dinamització dels caps de setmana d’estiu a la parròquia d’Encamp. Marot va explicar que «Al Pas de la Casa, el mercat a la plaça va tenir molt bona acollida l’any passat, els comerciants i la gent van estar contents, així que hem decidit repetir-ho», i va admetre que «malgrat que la frontera de França està oberta, només hi ha dos departaments que poden venir sense restriccions, així que no podem fer una previsió d’aforament molt clara a causa de la inestabilitat del moment».

Les parades formen part de les accions i mesures incloses en el pla de xoc, que preveu reactivar l’activitat turística al centre de la parròquia, a més de suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT