PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Cala Laurediana és viva

La música de Joan Bolt va omplir la terrassa del ‘startruck’. I el diumenge 25 de juliol, Ladis Barò i dj Garden realitzaran una actuació dins del recinte. S’espera que el public sigui nombrós

Per Cristina Rozados

Gent a la terrassa del bar durant el concert del dj. Joan Bolt.
Gent a la terrassa del bar durant el concert del dj. Joan Bolt. | Comú de Sant Julià de Lòria

La terrassa del bar startruck de la Cala Lauredina es va omplir el passat dijous amb l’actuació del dj. John Holt. «Va venir més gent de la que esperàvem i la terrassa va estar plena durant tota la tarda», Assegura sorprès el treballador del bar Eloi Correia. Sembla que la Cala s’anima per fi, amb el començament de la festa major: «esperem que hi hagi més afluència», afirma esperançada la responsable de la venda d’entrades, Ainoa Martos. Així doncs, per dinamitzar el recinte, durant la festa major, la Cala acollirà concerts de música en directe; el diumenge dia 25 de juliol, tindrà lloc un concert jove amb Ladis Baró a les 19.00 hores. Seguidament, a les 21.15 hores dj. Garden donarà ambient a la nit de festa major. Des de la seva obertura, durant la diada de Sant Joan fins ara, solament han passat per la platja 20 persones. Un dels socorristes, afirma convençut que «això és per falta de promoció, ja que poca gent ho coneix».

Aquesta instal·lació va ser creada per «donar una alternativa a la gent de la parròquia laurediana, ja que faltava un recinte on la gent pogués anar a banyar-se i prendre el sol», explica. Afegeix que el bany «és segur», però a vegades el cabal és més voluminós i s’ha de tancar l’accés al riu, perquè «el riu és molt imprevisible», ens assegura un segon socorrista. La instal·lació compta amb dues basses, una gran per als adults i una petita amb menys profunditat per als infants. El socorrista afegeix que estaria bé engrandir una mica el bassal perquè «encara sigui més segur». Tot i que el paisatge no ha estat molt modificat «estem traient espai a la fauna i la flora del riu», assegura un dels socorristes. Considera que al riu s’hi llença molta brossa i «hem de ser conscients del que tirem a l’aigua». En aquest sentit, explica que un dia es va trobar «dues barres de ferro i una llauna de refresc».
A la cala hi accedeixen gent resident a Sant Julià, però també «hi ha hagut turistes que han vingut a prendre el sol i banyar-se» declara Martos. Concretament, una usuària afirma que és el primer cop que ve i «és un bon lloc per prendre el sol i refrescar-se una mica». Dins de la platja, l’aforament màxim és de 20 persones, però mai s’ha superat, ja que solament «venen de tres a quatre persones diàries», confessa la responsable de la venda d’entrades. Respecte a això, aquestes s’adquireixen directament dins del recinte. L’accés per als adults té un preu de tres euros, en canvi, als menors de 18 anys els hi costa dos euros. Cal destacar, que les persones que posseeixen el Carnet Jove tenen dues entrades pel preu d’una. No obstant això, «estaria bé fer un abonament mensual per fidelitzar als clients», proposa un segon responsable de la venda d’entrades. A més, la Cala disposa d’un servei de lloguer d’hamaques pel preu de dos euros. L’horari d’obertura del recinte és des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

No tan sols hi ha una platja sinó que també, es disposa d’un bar amb un format foodtrack, és a dir, que el bar està incorporat dins d’un vehicle. Ofereixen tapes de patates braves i ales de pollastre, hamburgueses i d’aquí a pocs dies el bar ampliarà l’oferta per afegir-hi «paninis i hot dogs», anuncia el treballador del bar. El seu plat estrella són les hamburgueses amb formatge de cabra, i durant el concert de dijous «ens hen van demanar moltes, a la gent li van encantar!», narra entusiasmat Correia. A més d’això, cada dia, des de les 17.00 hores a les 19.00 hores el bar celebra la happy hour i ofereix dues cerveses a preu d’una.
 La Cala Laurediana romandrà oberta al públic fins al 8 de setembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT