PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La One Young World de Munic obre les portes a Hand Solo

‘Dif-capacitat’ i ‘Pieza a Pieza’ són les noves propostes de David Aguilar

Per El Periòdic

David Aguilar, creador de la pròtesis del braç amb peces de Lego.
David Aguilar, creador de la pròtesis del braç amb peces de Lego. | SERGI PÉREZ

David Aguilar, més conegut com a Hand Solo, donarà avui un discurs a la cimera One Young World a Munic, Alemanya. A l’esdeveniment, donarà a conèixer els quatre anys d’esperit de superació que va viure a Andorra, el seu projecte literari Pieza a Pieza que va escriure amb el seu pare Ferran Aguilar i la proposta de la paraula dif-capacitat per a desestigmatitzar a les persones amb discapacitat.

L’andorrà va ser escollit com un dels joves més inspiradors del món i, per aquest motiu, avui tindrà l’oportunitat de donar una xerrada davant d’importants personalitats de l’àmbit cultural, empresarial i polític. 
Per poder assistir a la convenció, Aguilar va haver de ser portador d’un projecte d’impacte social i, en aquest sentit, el seu projecte de marca personal té com a objectiu aconseguir beneficis per ajudar a les diverses associacions de discapacitats del Principat.

Un altre projecte que presentarà Hand Solo al congrés serà el seu projecte literari del còmic Pieza a Pieza. El jove va considerar que per traslladar la seva història de superació i enginy a les escoles, la historieta il·lustrada podria ser una tècnica per a captar l’atenció dels joves de qualsevol sistema educatiu. 

Per acabar, Hand Solo també introduirà avui a la conferènciade Munic la proposta de la paraula dif-capacitat com a substitució de la paraula discapacitat, ja que considera que «representa millor les diferents capacitats que tothom té» i d’aquesta manera també, «desestigmatitza als que se’ls anomena discapacitats avui en dia».

PUBLICITAT
PUBLICITAT