PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Camp demana dades relatives a l’habitatge

El conseller de Terceravia pregunta al Govern sobre la quantitat d’edificis al país

Per El Periòdic

33 Foto d’arxiu del conseller Joan Carles Camp al Consell General.
33 Foto d’arxiu del conseller Joan Carles Camp al Consell General. | Terceravia

El conseller general de Terceravia Joan Carles Camp ha formulat quatre preguntes dirigides al Govern sobre l’habitatge perquè les contesti per escrit. En primer lloc, el parlamentari s’interessa per quin és el nombre d’habitatges construïts al Principat desglossat per tipus d’habitacle (és a dir, estudi, apartament d’un o més dormitoris, unifamiliars, aïllats i adossats), per any de construcció i per parròquies, a més de per nuclis urbans.
Camp també demana quin és el nombre d’habitatges autoritzats al país durant els exercicis  2019, 2020 i del que ha transcorregut del 2021, desglossats per tipus d’habitatge, (estudis, apartaments d’una o més habitacions, unifamiliars i adossats) tots per any d’autorització, per parròquies i per nuclis urbans.

D’altra banda, el conseller general de l’oposició sol·licita també saber quina era la quantitat d’edificis d’habitatges i, per tant, quin nombre d’habitatges dins d’aquests edificis estan en desús per la seva antiguitat, detallat per parròquia i, dins d’aquest, per nucli poblacional.

Finalment, la darrera pregunta que Camp formula a l’Executiu és quina quantitat d’establiments hotelers (inclosos hotels, apart-hotels, apartaments i residències), a més del nombre de places d’hoteleres dins d’aquests estan en desús per la seva antiguitat, desglossat per parròquia i, dins d’aquestes, per nucli poblacional. La Sindicatura, en la seva reunió d’ahir a examinar les preguntes amb resposta escrita presentades per Camp, president suplent de Terceravia+UL+Independents, efectuades el 14 de juliol, i les va admetre a tràmit i va ordenar la seva publicació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT