PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Proposta per a una segona prova pilot a l’oci nocturn

L’experiència només serà amb persones vacunades i la mascareta serà opcional

Per Laia Bautista

Uns joves ballen a la discoteca.
Uns joves ballen a la discoteca. | EL PERIÒDIC

El portaveu de l’oci nocturn, Carlos Nascimiento, proposa fer una segona prova pilot només amb persones vacunades i amb la lliure elecció d’anar amb o sense la mascareta.

Segons el portaveu del col·lectiu, la fintalitat d’aquesta segona prova pilot és, primer de tot, provar si les vacunes són realment efectives i, d’aquesta manera, incentivar a la població del Principat a vacunar-se.

Nascimiento creu que la baixa participació de la primera prova va ser a causa de la quantitat de procediments que van haver de fer els assistents per a poder accedir a la discoteca i que, alhora, van perjudicar l’entrada d’aquells que van voler accedir el mateix dia de la prova. Per aquest motiu, el portaveu proposa que per la segona prova pilot només assisteixin persones vacunades, les quals podran decidir si dur o no la mascareta al llarg de la nit. Tot i això, Nascimiento va afirmar que encara ha de parlar amb el Ministeri de Salut i considera que, en ser una proposta diferent de la primera, ajudarà a demostrar la importància de vacunar-se. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT