PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Associació de Pitch&Putt celebra el seu 15è aniversari

L’entitat organitza un torneig commemoratiu amb posterior entrega de premis

Per El Periòdic

Un moment de l’entrega de premis en el 15è aniversari de l’AAPP.
Un moment de l’entrega de premis en el 15è aniversari de l’AAPP. | AAPP

En commemoració del seu 15è Aniversari, l’Associació Andorrana de Pitch&Putt (AAPP) va organitzar un torneig per parelles als Camps d’Ordino i Xixerella, amb la seva posterior entrega de premis i reconeixements a diferents organismes, empreses i personalitats, bé per ser patrocinadors o col·laboradors de l’Associació. 


A l’acte hi van assistir la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la cònsol major del Comú de la Massana, Olga Molnè, el conseller de Cultura del mateix Comú, Guillem Forné, acompanyats del Cap de Protocol, Jacob González. A banda de les autoritats esmentades, també van ser presents el president de la Federació de Golf d’Andorra, Xavier Espot i el president del Club de Golf Principat, Gerard Rieger.


Pel que fa al torneig, la modalitat escollida per la junta de l’AAPP va ser la de Fourball-Stableford. Després d’haver-se jugat a Ordino, els jugadors es van desplaçar al camp de Xixerella per jugar la segona i última ronda. Finalitzades les dues, en la categoria Scracht (absoluta), va acabar imposant-se la parella formada pels jugadors Toni Armengol i Josep Escabrós, que ja van ser els guanyadors del Campionat d’Andorra de Parelles d’aquest any. La segona, tercera i quarta posició, van ser respectivament, per les parelles compostes pels jugadors, Joan Valls i Josep Saiz, Marc Isla i Ricky Morat, i Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza. En la categoria Hàndicap, la primera posició va ser per la parella formada per Lara Rodríguez i Antoni Miquel Fernández, mentre que la segona posició va ser per la parella formada per Javier Pallarés i Leonard Sangrà, i la tercera la va ocupar la parella formada per Domènec Ferran i Hugo Fernández. Finalment, la quarta plaça va ser per la parella Xavier Feliubadaló i Alberto García.


A banda de les autoritats esmentades, l’associació també va voler fer un reconeixement mitjançant un lliurament de plaques als expresidents de la mateixa, Mireia Baux, Vicenç Soto i Joan Valls, i als representants dels dos camps d’Andorra, Gonzalo Mendoza (del Camp Vall d’Ordino) i Antoni Armengol (del Camp de Xixerella). Així mateix, l’AAPP va fer menció especial a diverses persones que «han col·laborat des de diferents vessants, inclòs des de fora del país, al desenvolupament d’aquest esport», que s’espera que «pugui perdurar amb el temps i anar tenint cada vegada més participants, començant des de la nostra base». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT